Telefon: 21 65 44 43

Facaderenovering på alle hustyper i Vanløse

​Hvis dit hus trænger til en facaderenovering, så tag fat på os. Vi tilbyder facaderenovering i Vanløse, Hovedstadsområdet og resten af Sjælland på blandt andet:

  • huse
  • ​parcelhuse
  • ​villaer
  • ​etagebyggerier
  • ​landejendomme
  • ​virksomheder

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed i forhold til facaderenovering, hvis vind, vejr, sætningsskader, murbier eller vanrøgt har ført til, at din facade ikke længere fremstår så smuk, som den burde, eller hvis der er skader i eller på muren.

Manglende facaderenovering kan føre til fugtskader

​Skader kan føre til frostskader, og skader i murværket kan føre til, at vand og fugt kan trænge ind i murværket. Såfremt du ikke får en facaderenovering i tide, kan det føre til, at fugten løber inde i mureren, hvor den kan skade isoleringen og føre til råd og svamp. Dette kan forøge din varmeregning og skabe et usundt indeklima.

​Vi har mange års erfaring med facaderenovering. Vi lægger altid vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, når vi reetablerer, renser, og reparerer facader, uanset om der er tale om mindre vedligeholdelse eller større udskiftning af murværk og bygningsdele.

Vi tilbyder sandblæsning og al anden form for facaderenovering

​Vi tilbyder alt inden for facaderenovering - herunder sandblæsning med vand, vandskuring, skalmuring, filtsning, omfugning og udfræsning af fuger samt efterfølgende pudsning af facaden.

Kontakt os for uddybende information om facaderenovering og en vurdering af din ejendom. Du kan ringe på telefon 21 65 44 43 eller kontakte os på nedenstående formular, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​Murermester Brian M. Andersen

Krogebjerg 70, 2720 Vanløse 

CVR: 28448473

Telefon: 21 65 44 43

Vi er medlem af Byg Garanti

Arbejdsområder​

» Renoveringer

» Badeværelser

» Facaderenovering

» Totalentrepriser

» Fugearbejde & omfugning

» Fliser & klinker

Fandt du ikke hvad du søgte? Så er du meget velkommen til at ringe til os for at høre mere.​​