Telefon: 21 65 44 43

Fugearbejde og omfugning af facader

​Hvis din facade eller dit vådrum trænger til omfugning eller fugearbejde, så kontakt os. Vi udfører fugearbejde, omfugning og udskiftning af fuger i vådrum og på facader på huse, landejendomme, etagebyggerier og virksomheder i Vanløse og resten af Sjælland.

Omfugning og andet fugearbejde med mørtel og silikone

​Hos Murermester Brian M. Andersen stiller vi vores erfaring og viden til rådighed i forhold til enhver form for fugning og omfugning - herunder udskiftning af mørtel.

Vi udfører blandt andet fugning af døre og vinduer, ligesom vi udfører vores fugningsarbejde på badeværelser og andre vådrum. Vi kan lave silikonefuger.

Udvendige skader kan føre til frostskader, men både ind- og udvendige skader i murværket kan føre til, at der trænger fugt ind i murværket eller ned i gulvet.

Manglede vedligeholdelse eller forkert udført fugearbejde og omfugning kan føre til, at fugt begynder at løbe inde i mureren. Det kan ødelægge husets isolering, men det kan også føre til råd og svamp.

Altid godt håndværk når vi udfører fugearbejde og omfugning

​Vi har mange års erfaring med fugearbejde eller omfugning. Vi lægger altid vægt på godt håndværk og høj kvalitet, når vi nyetablerer, reetablerer og reparerer i forbindelse med omfugning og andet fugearbejde. Vi sørger naturligvis for afdækning.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om omfugning og andet fugearbejde af facader, vinduer, døre og badeværelser samt andre vådrum.

Du kan ringe på telefon 21 65 44 43 eller udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi sender dig et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​Murermester Brian M. Andersen

Krogebjerg 70, 2720 Vanløse 

CVR: 28448473

Telefon: 21 65 44 43

Vi er medlem af Byg Garanti

Arbejdsområder​

» Renoveringer

» Badeværelser

» Facaderenovering

» Totalentrepriser

» Fugearbejde & omfugning

» Fliser & klinker

Fandt du ikke hvad du søgte? Så er du meget velkommen til at ringe til os for at høre mere.​​