Telefon: 21 65 44 43

Murermester og murer i Region Hovedstaden

Murermester Brian M. Andersen har 10 års erfaring som murermester, men forud for dette har Brian M. Andersen arbejdet som murer i sin fars murerfirma, som han drev i 30 år. Derved har han over 30 års erfaring med murerarbejde i blandt andet Region Hovedstaden og andre steder på Sjælland.

Virksomheden består af tre personer, hvor Brian M. Andersen er murermester, og sønnen, Michael, er svend. Dertil kommer en lærling. Vi kommer rundt i private boliger, i erhvervsejendomme og i boligselskaber.

Din murermester udfører hovedentrepriser

Som murer tager vi også hovedentrepriser ind, så vi kan varetage hele byggeopgaver og hele renoveringsopgaver. Vi kan i den forbindelse trække på erfarne VVS-installatører, malere og tømrere, og derved undgår du at skulle varetage kontakten og koordineringen med alle håndværkerne. Derigennem har vi også opnået erfaring med rådgivning inden for andre håndværksfag.

Når vi modtager en henvendelse, tager vi altid ud til kunden for at kigge på opgaven. Samtidig kan vi give gode råd og vejledning. Derefter kan vi sende et gennemarbejdet tilbud på murer -, bygge- eller renoveringsopgaven.

Som din murermester og murer lægger vi altid vægt på høj kvalitet, god service og gennemtænkt præcision, men naturligvis også på bred erfaring. Dertil kommer, at vi er fleksible, ligesom vi altid laver et godt og pænt stykke arbejde.

​Kontakt os for at få et tilbud fra en erfaren murer

​Som murer og murermester er vores hovedkompetencer blandt andet:

Kontakt os på telefon 21 65 44 43 eller kontakt os her hvis du vil vide mere om din murer og murermester.

Kontakt​

​Murermester Brian M. Andersen

Krogebjerg 70, 2720 Vanløse 

CVR: 28448473

Telefon: 21 65 44 43

Vi er medlem af Byg Garanti

Arbejdsområder​

» Renoveringer

» Badeværelser

» Facaderenovering

» Totalentrepriser

» Fugearbejde & omfugning

» Fliser & klinker

Fandt du ikke hvad du søgte? Så er du meget velkommen til at ringe til os for at høre mere.​​