Telefon: 21 65 44 43

Fliser og klinker - lægning og opsætning​

Hos Murermester Brian M. Andersen lægger vi både indendørs og udendørs fliser og klinker, og vi gør det for private, virksomheder og boligselskaber i Vanløse samt på Sjælland. 

Vi står for det hele, både i forhold til salg, levering og opsætning af fliser og klinker. Forinden belægningsarbejdet sikrer vi naturligvis en kvalificeret rådgivning i forhold til valg af tykkelse, kvalitet, materiale og farver på dine nye klinker og fliser.

Lægning af fliser og klinker indendørs og udendørs

​Udendørs lægger vi klinker på trapper. Indendørs lægger vi klinker på gulve i køkkener, badeværelse, toiletter og bryggers samt i andre rum. Vi kan naturligvis også ordne både udvendige og indvendige vægge.

Vi lægger også mosaik, på for eksempel badeværelser og toiletter, men vi kan endvidere lægge mosaik på blandt andet bordplader. Der er med andre ord ingen begrænsning, når det kommer til, hvor vi kan lægge og opsætte fliser og klinker.

​​

Kvalitet er i højsædet når vi lægger fliser og klinker

​Vi har rigtig mange års erfaring med lægning og opsætning af fliser, klinker og mosaik overalt i ejendomme og private boliger.

Dertil kommer, at vi altid lægger stor vægt på godt håndværk, høj kvalitet og lang holdbarhed, når vi lægger nye belægninger eller renoverer ældre belægninger.

Kontakt os, hvis du har brug for nye fliser og klinker i din bolig eller i din ejendom.

Ring gerne til os på telefon 21 65 44 43 eller udfyld vores kontaktformular. Herpå kan vi aftale et møde, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​Murermester Brian M. Andersen

Krogebjerg 70, 2720 Vanløse 

CVR: 28448473

Telefon: 21 65 44 43

Vi er medlem af Byg Garanti

Arbejdsområder​

» Renoveringer

» Badeværelser

» Facaderenovering

» Totalentrepriser

» Fugearbejde & omfugning

» Fliser & klinker

Fandt du ikke hvad du søgte? Så er du meget velkommen til at ringe til os for at høre mere.​​